Monday, November 16, 2009

no me ames.. -a dedication



angah teringat kisah sebalik lagu ni. bukan kisah tentang lagu ni. tp kisah bagaimana angah jatuh cinta dgn lagu ni. thanks to my fren fithriana (angah panggil fith). mule² tgk je da terpaku. wish i'd have same love story.. i mean, the will to stand for the one i love, til death do us part. tak kire ape pn. sbb betul, the future is not ours to see. macam² leh jadi. tp i have to get ready dgn perasaan n semangat yg macam (presented by JLo) tu. selagi mampu angah harap dpt pertahankan.

sebab tu, angah amik byk masa tuk buka hati ni. sebab angah nk sayang partner angah dgn ikhlas. and sejujur hati. tak kire dalam keadaan ape pn die datang.. sbb dgn cara tu, angah percaya hubungan tu akn kekal. sebab angah bukan sempurna. banyak jugak lacking and perlu bantuan partner tuk kami saling melengkapi.

andai kata angah terima hati sesiapa pn waktu darah muda dulu, hmm ntah, mase tu angah masih akan membandingkn sidia dgn calon yg lebih baik. sbb, tau saje lah, darah muda.. takdelah angah kate sekarang dah tak muda lagi, tp hakikatnya, sekarang hati angah lebih kuat terarah pada yg satu. dan lebih tertumpu kepada bagaimana utk tolerate utk mempertahankan hubungan yg dah dimulakan.

angah harap, dalam setiap hubungan kita, tak kira sesama ahli keluarga, pasangan kekasih yg ikhlas berkasihan, rakan-rakan.. dlm setiap diri kita, perlu kuat sama pertahankan apa yg kita miliki, sebelum kesal di kemudian nnt.. semoga semua mendapat bahagia. amiinnn..

**id like to dedicate this lovely feeling and lovely song to my love, my tweetart..

5 comments:

  1. :) jgn lepaskn kenangan tu.. :p

    ReplyDelete
  2. uiks.. sape plak anonymous tuh.. walopon ko x tulih name, tp aku pon x lupe kenangan dgn ko (yg berkenaan ye).. hehe..

    ReplyDelete
  3. .. im longing for another rainbow skrg ni.. still waiting.. never stop.. selagi ada harapan ;)

    ReplyDelete
  4. fith, anonymous = dinda.. so guess la sape.. ^_^

    ReplyDelete
  5. oooppppsssss.... aku silap ckp ke.. huhu.. sori wak..

    ReplyDelete

Press